wonen_welzijn_zorg_markt_2018_westerbork

In gesprek met burgers tijdens Gezond Leven markt

Afgelopen zaterdag 14 juli was de markt Gezond Leven in Westerbork. Georganiseerd door een samenwerkingsverband van organisaties op het gebied van Welzijn, Wonen en Zorg. Als Groenlinks mochten we daar niet ontbreken.

Juist nu er meer en meer gevraagd wordt van de burger, in het kader van participatie, is het belangrijk dat politieke organisaties nauw contact houden met burgers om te horen wat hun ervaringen zijn. Participatie is volgens GroenLinks meer dan alleen besluiten dat burgers dienen te participeren. Het is een doorlopend spel waarbij de zorgen van burgers, hun behoeftes en wensen worden gehoord en meegenomen in de politieke besluitvorming.

Om die reden hebben we als Groenlinks met veel mensen gesproken op de markt. Van meerdere burgers hebben we een ingevuld enquete formulier mogen ontvangen, waarmee aan de slag gaan in de raad en de commissie Zorg.

Wij vinden het belangrijk, niet alleen tijdens de verkiezingen, maar doorlopend in gesprek te gaan met de burger. Van deur tot deur of op bijeenkomsten als deze. Vandaar ook onze slogan : #nietschreeuwenmaarpraten.

Wil je meedoen met GroenLinks Midden-Drenthe? Dat kan. Sluit je nu aan bij onze beweging. Verandering komt van ons. Van al de kleinere en grotere dingen die we doen. Samen kunnen we de verandering zijn die we willen zien. Onze gemeente is wat wij er van maken. https://middendrenthe.groenlinks.nl/doe-mee