Doe mee

Wil je meedoen met GroenLinks Midden-Drenthe? Dat kan. Sluit je nu aan bij onze beweging. Verandering komt van ons. Van al de kleinere en grotere dingen die we doen. Samen kunnen we de verandering zijn die we willen zien. Onze gemeente is wat wij er van maken. Lees hieronder wat je kunt doen.

Doe mee

Duizenden Nederlands meldden zich al aan als vrijwilliger voor GroenLinks. Sluit je ook aan bij onze beweging. Na je aanmelding ontvang je direct een mail van ons waarin staat wat je allemaal kunt doen om bij te dragen.

Doneer

Met jouw bijdrage kunnen we de ambities van GroenLinks waarmaken. Een betere wereld - een eerlijkere wereld waar iedereen kansen heeft en we zorg dragen voor elkaar - ligt binnen handbereik.

Zin in GroenLinks Midden-Drenthe

GroenLinks Midden-Drenthe is op zoek naar talent. Wil jij je kennis en ervaring inzetten voor de partij, maar weet je nog niet waar en hoe? Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Word lid

Ben je nog geen lid? Zet dan de volgende stap en word lid van GroenLinks.

Wil je iets doen, maar je weet nog niet wat? Stuur dan een e-mail naar het bestuur, zij maken dan een afspraak om nader kennis te maken.