Onderstaand is een bericht van de organisatie 'Kom over de Brug'

Beste mensen die op enerlei wijze betrokken zijn (geweest) bij 'Kom over de brug - Connection Bridge. Vanaf januari dit jaar houdt een werkgroep van omwonenden en vluchtelingen 'matchingsbijeenkomsten' op de zaterdagmiddag.

Het 'knooppunt' werkt! Het is mooi om te zien dat hiermee vluchtelingen ingangen krijgen naar omwonenden, ondernemers en organisaties waarin ze een netwerk op kunnen bouwen, kennis kunnen nemen van de Nederlandse samenleving, vrijwilligerswerk of werk vinden en waarin ze hun tijd en talenten kunnen inzetten. Nederlandse omwonenden hebben hiermee een ingang naar de vluchtelingen waarin ze van betekenis kunnen zijn en zelf bijzondere ervaringen en/of hulp kunnen ophalen.De wekelijkse bijeenkomsten worden vanaf deze week verplaatst naar de woensdagavonden om 19.30 uur!

  Graag zien we veel aanloop op de woensdagavonden. De loop vanuit de bewoners van het AZC is momenteel groter dan vanuit de omwonenden. Daarnaast zijn er wellicht ook mensen die de werkgroep willen komen versterken. Ikzelf heb me inmiddels overbodig gemaakt Alvast hartelijk bedankt en wellicht... veel plezier met uw match!
  Voor meer informatie kunt u terecht bij facebookpagina 'Bridge to Connect'. En uiteraard op woensdagavond in het restaurant bij Oranje! Met vriendelijke groet Famke ten Brinke